ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΟΝΤΟΣ

  [Εδώ γράφετε τα στοιχεία που θα εκδοθεί απόδειξη ή τιμολόγιο] * = όπου υπάρχει σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρωθεί

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

  * = όπου υπάρχει σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρωθεί.

  ΠΟΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ SITE ΣΑΣ? *ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

  * ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΛΕΤΕ:

  (Αν δεν θυμάστε τι περιλαμβάνει το κάθε πακέτο κάντε κλικ πάνω στο πακέτο που σας ενδιαφέρει για να μεταφερθείτε στην σελίδα που περιλαμβάνει τις λεπτομέρειες του πακέτου και μετά πατήστε το κουμπί ΠΙΣΩ του προγράμματος περιήγησης για να επιστρέψετε στη σελίδα αυτή)


  ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ:

  ΤΟ DOMAIN NAME ΣΑΣ:

  Θέλετε να κατοχυρώσετε ένα νέο όνομα ή θέλετε να μεταφέρετε σε εμάς ένα όνομα που ήδη έχετε κατοχυρώσει;

  FRONTPAGE EXTENSIONS SUPPORT:

  Αν θέλετε να χρησιμοποιείτε Microsoft Frontpage για την ενημέρωση και λειτουργία του site σας πρέπει να το δηλώσετε τώρα. Σημειώστε οτι η χρησιμοποίηση του (Microsoft Frontpage) μπορεί να μειώσει την δυνατότητα που έχετε να χρησιμοποιείτε άλλες δυνατότητες όπως htaccess και μερικά Perl scripts.


  ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΕΔΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ SITE ΣΑΣ

  ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ


  ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ E-MAIL ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ.

  Για να στείλετε την παραγγελία σας πατήστε το κουμπί ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (παρακαλώ πατήστε μια φορά και περιμένετε την επιβεβαίωση)